FREMVISNINGER

Norsk Skovkattering tager løbende ud og fremviser vores katte hos dyrehandlere, dyrlæger samt ved andre arrangementer.

8. oktober Racefremvisning i Maxi Zoo Vejle

 

 

 

Norsk Skovkattering Danmark inviterer til deltagelse i racefremvisninger i Maxi Zoo. En racefremvisning er en dag i kattens tegn. Som deltager møder man om morgenen med sin kat, vaccinationspapirer, burgardiner mm. (ligesom på en udstilling). Dagen bliver så brugt på at tale med de kunder som er interesserede i kattene. Det er utrolig spændende for kunderne at få lov til at hilse på en rigtig norsk skovkat. Kunderne har ofte mange spørgsmål og som forening er det enormt vigtigt, at vi gør hvad vi kan for at udbrede kendskabet til vores race. Det er racefremvisningerne en perfekt mulighed for. Har du lyst til at deltage? Vi holder racefremvisninger her:

Maxi Zoo Vejle d. 08. oktober 2022 fra kl. 9 - 17

For at deltage med sin kat, så skal man være medlem af Norsk Skovkattering og katten man vil deltage med skal naturligvis have stamtavle. Da vi har et begrænset antal bure, vil der som udgangspunkt være 1 enkeltbur til hver deltager. De almindelige udstillingsregler for vacciner er gældende, dvs. din kat skal have gyldig vaccination der mindst er 14 dage gammel.

Tilmelding skal ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hurtigst muligt. (Først til mølle princip)