Norsk Skovkattering

Herunder finder I en oversigt over aktuelle møder for medlemmer af Norsk Skovkattering.

 

Dato

Tid Lokation Emne Tilmeldingsfrist Tilmelding
18. juni 2023 Kl. 13.00 Sorø Basal Farvegenetik 12. juni 2023 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Basal farvegenetik v/Charlotte C. Bro

Kom til Sorø og nyd en eftermiddag i farvegenetikkens tegn. Charlotte har lovet at stille op til at føre os igennem de til tider snørklede stier.
Det er kun den Norske Skovkats farvegenetik vi ser på - ingen masker, kiler eller andre finurligheder. 
Så synes du farvegenetik er interessant, så meld til hos Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi sørger for the & kaffe og lidt guf, men vil du indtage andet, så er det bedst selv at tage det med. Har du lyst til at have kage med, så må du meget gerne give besked ved tilmelding.

Da Maine Coon har samme farvegenetik som den Norske Skovkat, så kan det også være interessant for dig, der ejer en Maine Coon.

Alle er velkomne! Det er gratis at deltage for medlemmer af Norsk Skovkattering, men for alle andre koster det kr. 50,-, som forfalder ved tilmelding (gerne via MobilePay 49745).

Sted: Værkerne i Sorø, Frederiksvej 27, 4180 Sorø

Dato: 18. juni 2023

Tidspunkt: 13.00-17.00

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Sidste tilmelding er mandag den 12. juni

Pris: Gratis for medlemmer af Norsk Skovkattering, Danmark og ellers kr. 50,-