8. oktober Racefremvisning i Maxi Zoo Vejle
1. november Deadline på Huldrekatten nr. 4
13. november  Øvre Luftveje Øst
26. november Julehygge Øst
27. november Julehygge Vest
29. januar Øvre Luftveje Vest

 

 

 

Norsk Skovkattering Danmark inviterer til deltagelse i racefremvisninger i Maxi Zoo. En racefremvisning er en dag i kattens tegn. Som deltager møder man om morgenen med sin kat, vaccinationspapirer, burgardiner mm. (ligesom på en udstilling). Dagen bliver så brugt på at tale med de kunder som er interesserede i kattene. Det er utrolig spændende for kunderne at få lov til at hilse på en rigtig norsk skovkat. Kunderne har ofte mange spørgsmål og som forening er det enormt vigtigt, at vi gør hvad vi kan for at udbrede kendskabet til vores race. Det er racefremvisningerne en perfekt mulighed for. Har du lyst til at deltage? Vi holder racefremvisninger her:

Maxi Zoo Vejle d. 08. oktober 2022 fra kl. 9 - 17

For at deltage med sin kat, så skal man være medlem af Norsk Skovkattering og katten man vil deltage med skal naturligvis have stamtavle. Da vi har et begrænset antal bure, vil der som udgangspunkt være 1 enkeltbur til hver deltager. De almindelige udstillingsregler for vacciner er gældende, dvs. din kat skal have gyldig vaccination der mindst er 14 dage gammel.

Tilmelding skal ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hurtigst muligt. (Først til mølle princip)

 

Norsk Skovkattering inviterer til foredrag om Øvre Luftvejsinfektioner samt Vaccineprogrammer

Foredrag om øvre luftvejsinfektioner hos kat samt vaccinationsprogrammer Kom og vær med, når dyrlæge og opdrætter, Charlotte Bro DK Shadowpaw, fortæller om de mest almindelige sygdomme i de øvre luftveje, samt gennemgår vaccinationsprogrammer og hvad vi kan vaccinere imod. 

Vi spiser vores hjemmebragte frokost fra 12-12.30 NSR byder på kaffe, the og lidt kage. Der vil være mulighed for at købe sodavand.

Dato: Søndag den 13. november

Tidspunkt: kl. 10 - 15

Sted: Sorø Fritidscenter, Frederiksvej 27 4180 Sorø

Pris: Gratis for medlemmer af NSR, for andre interesserede er prisen 50 kr.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at skrive til Heidi på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmeldingsfrist er den 7. november 2022.