Helene Carstensen

Tlf: 24611857

Opgaver: Udstillingsformand, hjælp til førstegangsudstillere.

Næstformand & Redaktør

Ditte Marie Stevne Kristensen

Opgaver: Medlemsmøder vest, infoshows vest.

Annette Søndergaard

Tlf: 22980033

Opgaver: Medlemsregistreringer, killingelisten, hankattelisten, opdrætterlisten, sponsorkontakt, infoshows øst.

Sys Vejlø

Tlf: 50876342

Opgaver: Medlemsmøder vest, topkattelisten

Dorthe Wendelboe Andersen

Opgaver: Medlemsmøder vest, infoshows vest.

Rikke Thingholm Hansen

Opgaver:  Hjælp til førstegangsudstillere vest.

Webmaster & Bestyrelsesmedlem

Heidi Bregendahl