Formand & Webmaster

Michael Robdrup

Tlf.: 23 43 92 63 (Træffes bedst hverdage efter kl. 17)

Opgaver: Kontakt til Specialklubber i Danmark og udlandet, Hobbyudstilling, Opdrætterpakken (killingelisten, hankattelisten, opdrætterlisten), Medlemsmøder Øst, Standansvarlig

Annette

Næstformand & Redaktør

Annette Søndergaard

Tlf.: 22 98 00 33

Opgaver: Sekretær, Sponsoransvarlig, Hobbyudstillinger, Medlemsmøder Øst, Uddannelsesansvarlig

Ditte

Ditte Marie Stevne Kristensen

Tlf.: 28 91 78 47

Opgaver: Medlemsregistreringer, Medlemsmøder Vest, Hjælp til Førstegangsudstillere Vest, Topkatte

Marlene

Marlene Jørgensen