Annie Dahl

Tlf: 25465851

Opgaver: Medlemskontakt, uddannelsesansvarlig, kontakt til andre klubber.

Helene Carstensen

Tlf: 24611857

Opgaver: Udstillingsformand, hjælp til førstegangsudstillere.

Annette Søndergaard

Tlf: 22980033

Opgaver: Medlemsregistreringer, killingelisten, hankattelisten, opdrætterlisten, sponsorkontakt, infoshows øst.

Sys Vejlø

Tlf: 50876342

Opgaver: Medlemsmøder vest, topkattelisten

Dorthe Wendelboe Andersen

Opgaver: Medlemsmøder vest, infoshows vest.

Rikke Thingholm Hansen

Opgaver:  Hjælp til førstegangsudstillere vest.

Webmaster & Bestyrelsesmedlem

Heidi Bregendahl

Tlf: 30780962

Opgaver: Sekretær, webmaster

Suppleant

Ditte Marie Stevne Kristensen

Opgaver: Medlemsmøder vest, infoshows vest.

Redaktør (ikke bestyrelsesmedlem)

Helene Vedel Jensen