Annie Dahl

Tlf: 25465851

Opgaver: Medlemskontakt, uddannelsesansvarlig, kontakt til andre klubber.

Helene Carstensen

Tlf: 24611857

Opgaver: Udstillingsformand, hjælp til førstegangsudstillere.

Annette Søndergaard

Tlf:

Opgaver: Medlemsregistreringer, killingelisten, hankattelisten, opdrætterlisten, sponsorkontakt, infoshows øst.

Charlotte Hallenberg

Tlf: 41624644

Opgaver: Webmaster

Sys Vejlø

Tlf: 50876342

Opgaver: Medlemsmøder vest, topkattelisten

Dorthe Wendelboe Andersen

Tlf:

Opgaver: Medlemsmøder vest, infoshows vest.

Rikke Thingholm Hansen

Tlf:

Opgaver:  Hjælp til førstegangsudstillere vest.

Suppleant

Ditte Marie Stevne Kristensen

Tlf:

Opgaver: Medlemsmøder vest, infoshows vest.

Suppleant

Heidi Bregendahl

Tlf:

Opgaver: Sekretær, medlemsmøder øst.

Redaktør (ikke bestyrelsesmedlem)

Helene Vedel Jensen